Ingrediënten voor 2 porties
Overnight oats: 50gr Havermout 1 eetlepel chiazaad 100 ml Amandelmelk 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels kokos yoghurt 1 theelepels citroenrasp 1 theelepel vanille extract
Topping 1e laag 1 eetlepel eiwitpoeder vanille 2 eetlepels kokos yoghurt 1 theelepel citroensap
Topping 2e laag 2 eetlepels kokosrasp 1 verkruimeld Bastogne koekje
Hoe maak je het klaar? Avond ervoor: Roer alle ingrediënten voor de overnight oats goed door elkaar en zet afgedekt in de koelkast.
In de ochtend: 1) Haal de overnight oats uit de koelkast en roer nog een keer door. Is het te vast? Giet er dan nog een scheutje amandelmelk door. Verdeel de overnight oats over 2 schaaltjes. 2) Meng de ingrediënten van de 1e laag goed door elkaar tot een smeerbare massa. Smeer dit over de overnight oats. 3) Verdeel dan de kokosrasp erover en top af met het verkruimelde Bastogne koekje.
Marijke Scheenstra deelt op metmemlifestyle.nl de lekkerste en gezondste recepten met jou!