Alleen bakken is leuk maar samen bakken nog veel leuker 😃
Op uitnodiging van @fitmetdjam ben ik samen met haar de keuken ingedoken en hebben we samen deze overheerlijke Biscoff donuts gemaakt!
Ze zijn niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens super macro vriendelijk en eiwitrijk 🎉Ingrediënten
120 gram speltmeel
60 gram eiwitpoeder in de smaak speculoos
Ze zijn niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens super macro vriendelijk en eiwitrijk 🎉Ingrediënten
120 gram speltmeel
60 gram eiwitpoeder in de smaak speculoos
60 gram suikervervanger
120 gram magere kwark
2 schepje flavor poeder speculoos
205 ml amandelmelk (ongezoet)
120 gram magere kwark
2 schepje flavor poeder speculoos
205 ml amandelmelk (ongezoet)
Topping
60 gram speculoospasta
2 Lotuskoekjes, verkruimeldBereiding
1) Mix de speltmeel, eiwitpoeder, suikervervanger, kwark, flavor poeder en amandelmelk tot een glad beslag.
2) Spuit of schep het beslag in een ingevette donut bakvorm.
3) Bak de donuts in de oven op 180 graden, voor 12 minuten.
4) Smelt ondertussen 60 gram speculoospasta.
5) Doop de afgekoelde donuts in de gesmolten speculoos.
6) Versier de donuts met de verkruimelde Lotuskoekjes.
Voedingswaarde per stuk
118 KCAL | 13C | 8P | 3F
118 KCAL | 13C | 8P | 3F
Â