Mango Panna Cotta cheesecake

🎂 Altijd tijd voor taart🎂
Deze week begin ik met een heerlijk Mango Panna Cotta cheesecake recept; super makkelijk en super lekker! Geloof me, je wilt deze vaker maken!

Recept Mango Panna Cotta cheesecake
Ingrediënten
100 gr fijn gemalen biscuitjes
30 gr plantaardige boter of kokosolie
2 rijpe bananen
2 eieren
240gr @iseyskyrnl Mango Panna Cotta
200 gr mangoblokjes (diepvries)
1 gelatineblaadje
Optioneel: nog wat zeer fijngemalen biscuitjes

Hoe maak je het klaar?
1) Bekleed een taartvorm (20cm) met bakpapier.
2) Verwarm de oven op 180 graden.
3) Laat de boter (of kokosolie) smelten en mix dit met de fijn gemalen biscuitjes.
4) Schep het mengsel in de taartvorm en druk goed aan.
5) Mix de bananen met de eieren en de Ísey Skyr Mango Panna Cotta tot een glad mengsel. Even mixen in de blender werkt ook goed.
6) Giet het mengsel over de bodem en zorg dat er geen belletjes ontstaan.
7) Bak de cheesecake voor 40 minuten gaar in de oven.
8) Laat de cheesecake na het bakken afkoelen en zet dan voor minimaal 4 uren in de koelkast.
9) Na deze tijd in de koelkast laat je de mangoblokjes ontdooien en mix je deze in de blender glad. Zorg ervoor dat er geen grove stukjes meer aanwezig zijn.
10) Laat gelatineblaadje weken in koud water en als deze zacht is, knijp je het water eruit.
11) Verwarm de gelatine in een steelpannetje met 2 eetlepels water en als het is opgelost giet je de mango erbij. Mix het goed door.
12) Giet het mangosausje over de cheesecake en zet nog voor minimaal 2 uren in de koelkast zodat het mangosausje steviger is geworden.
13) Optioneel: Versier de bovenkant nog met wat fijn gemalen biscuitjes.

Email
Over metmemlifestyle
Screenshot
Marijke Scheenstra

Marijke Scheenstra deelt op metmemlifestyle.nl de lekkerste en gezondste recepten met jou!

ReCENTE POSTS