Recept voor 2 puddinkjes: 🍓300 gram Ísey Skyr Aardbeien Witte Chocolade 🍓2 gelatineblaadjes 🍓2 Pudding vormpjes 🍓Paar verse aardbeien 🍓Beetje aardbeiensaus
Hoe maak je het klaar? 🍓Laat de gelatineblaadjes in water een paar minuten weken en knijp deze uit. 🍓Los de gelatine op in een steelpan met 2 eetlepels water op laag vuur. 🍓Schep 2 eetlepels Ísey Skyr toe en meng dit goed met de gelatine.Schep vervolgens de rest toe en meng alles goed door. 🍓Vet de vormpjes een klein beetje in en verdeel het mengsel over de 2 vormpjes. Sluit af en zet voor minimaal 3 uren in de koelkast. 🍓Wil je de puddinkjes serveren? Blaas dan wat lucht door het gat aan de bovenzijde van het vormpje zodat de pudding loslaat of houd de vormpjes even in warm water. 🍓Pak een schaaltje en zet deze omgekeerd op de puddingvorm, keer het samen om en haal het vormpje van de pudding. 🍓Giet wat aardbeiensaus op de bovenkant en verdeel dit met een lepel zodat de saus langs de zijkant loopt. 🍓Versier met wat verse aardbeien en serveer dit feestelijke en gezonde toetje of ontbijtje!
Marijke Scheenstra deelt op metmemlifestyle.nl de lekkerste en gezondste recepten met jou!