Apple crumble

Ingrediënten voor 2 porties
• 2 appels in stukjes
• 2 theelepels kaneel
• scheutje ahorn(maple) siroop (of honing)

Voor de crumble
• 50 gr havermout 
• 30 gr havermeel (Heb je geen havermeel? Gebruik dan 80 gr havermout)
• 1,5 eetlepel gesmolten kokosolie 
• scheutje ahorn(maple) siroop (of honing)

Hoe maak je het klaar?
1) Verwarm de oven op 180gr
2) Bak de stukjes appel eventjes met de kaneel en ahornsiroop.
3) Meng de rest van de ingrediënten tot een kruimelig en plakkerig deeg.
4) Verdeel de gebakken appel over 2 schaaltjes of 1 grotere schaal.
5) Verdeel het kruimelige deeg over de appel.
6) Bak de crumble in 15-20 min totdat de crumble bruin verkleurd.
7) Eet je crumble bijvoorbeeld met Griekse yoghurt.

Email
Over metmemlifestyle
Screenshot
Marijke Scheenstra

Marijke Scheenstra deelt op metmemlifestyle.nl de lekkerste en gezondste recepten met jou!

ReCENTE POSTS