Ingrediënten 1 volkoren wrap (Groter dan 20cm doorsnede) 2 eieren 100 gr hüttenkäse/cottage cheese Snufje zout en peper 30 gr spinazie (vers) 10 @looyekwekers Honingtomaten 2 eetlepels geraspte kaas 2 witte asperges
Bereidingswijze 1) Verwarm de oven op 180gr 2) Schil de asperges en snij in stukjes van 2 cm. 3) Vet de taartvorm lichtjes in en vouw de wrap in de taartvorm. 4) Leg de spinazie op de bodem en verdeel de stukjes asperges erdoor. 5) Mix de eieren met de cottage cheese, zout en peper in de blender glad. En giet dit over de groenten. 6) Snij de Honingtomaten door de helft er verdeel over de taart met de gesneden zijde naar boven. 7) Verdeel de geraspte kaas over de wraptaart en zet voor ongeveer 18 min. in de oven. 8) Check, voor het serveren, of de taart gaar is door deze wat scheef te houden. Loopt het eimengsel er niet direct uit? Dan is de taart gaar! Anders nog even terug in de oven☺️
Marijke Scheenstra deelt op metmemlifestyle.nl de lekkerste en gezondste recepten met jou!